## Agenda



Meeting: Quarterly Trails Forum

Date: Wednesday, July 10, 2024

Time: 10 a.m. to 12 p.m.

Place: Hybrid -- Metro, 600 NE Grand Ave., Portland and Zoom

10:00 a.m.	Welcome (5 minutes) Ashton Simpson, Metro Council
10:05 a.m.	Introductions and announcements (30 minutes) All attendees
10:35 a.m.	Oregon Trails advocacy update (10 minutes) Stephanie Noll, Oregon Trails Coalition
10:45 a.m.	Viva la Vida! Walk-A-Thon event (10 minutes) Lorena Carrillo, El Programa Hispano Catolico
10:55 a.m.	Southwest Portland's Red Electric Trail (15 minutes)  Lora Lillard, Portland Parks and Recreation
11:10 a.m.	Trolley Trail Safety Audit and Trail Etiquette Signs (15 minutes)  Alex Gilbertson, North Clackamas Parks and Rec; and Jill Roszel, Alta Planning +  Design
11:25 a.m.	Report Back from Collaboration of Regional Trail Initiatives (10 minutes)  Tara Wilkinson, The Intertwine Alliance; Gavin Mahaley, Salmonberry Trail; and Stephanie Noll, Oregon Trails Coalition
11:35 a.m.	Metro Regional Trails Major Investment Strategy (10 minutes) Robert Spurlock, Metro
11:45 a.m.	Regional Flexible Funds Allocation (10 minutes)  Grace Cho, Metro
11:55 p.m.	Adjourn

## **Next meeting**

Wed., October 9th, 2024, 10 a.m. to 12 p.m. Hybrid -- Metro, 600 NE Grand Ave., Portland and Zoom

## Statement of Inclusivity

The Quarterly Trails Forum is an inclusive and welcoming space. Participants commit to treat each other with respect, with zero tolerance for obscene, hateful, or racially derogatory language that creates an intimidating, hostile, or offensive environment. Participants have honored this in the past and we appreciate your support in continuing to do so.