Agenda



Meeting: **Quarterly Trails Forum** Date: Wednesday, April 9th, 2025

10 a.m. to 12 p.m. Time:

| Place: | Hybrid Metro, 600 NE Grand Ave., Portland and Zoom | | | | |
|------------|--|--|--|--|--|
| 10:00 a.m. | Welcome (5 minutes) Ashton Simpson, Metro Council | | | | |
| 10:05 a.m. | Introductions and announcements (30 minutes) All attendees | | | | |
| 10:35 a.m. | Oregon Trails and Move Oregon Forward advocacy update (10 minutes) Stephanie Noll, Oregon Trails Coalition | | | | |
| 10:45 a.m. | Intro to OregonWalks advocacy and programming (10 minutes) Zachary Lauritzen, OregonWalks | | | | |
| 10:55 a.m. | Community Connector Transit Survey (5 minutes) Ally Holmqvuist, Metro | | | | |
| 11:00 a.m. | Troutdale Travels: trail visitor observations and findings (10 minutes) Frank Stevens, 40-Mile Loop and Troutdale volunteer | | | | |
| 11:10 a.m. | 2019 Metro Bond Trails Grants, spotlight on three projects <i>Gabrielle Brown, Metro</i> (5 minutes) | | | | |
| | 1. Gresham-Fairview Trail (10 minutes) Mike Green, City of Gresham | | | | |
| | 2. Forest Grove Loop Trail (10 minutes) Anne Lane, City of Forest Grove | | | | |
| | 3. Westside Trail (10 minutes) Mike Weston and Max Carter, City of King City | | | | |
| 11:45 a.m. | Transportation and Growth Management Planning Grants (10 minutes) Glen Bolen, Oregon Department of Transportation, Region 1 | | | | |
| 11:55 a.m. | Adjourn | | | | |

Next meeting

Wed., July 9th, 2025, 10 a.m. to 12 p.m. Hybrid -- Metro, 600 NE Grand Ave., Portland and Zoom

Statement of Inclusivity

The Quarterly Trails Forum is an inclusive and welcoming space. Participants commit to treat each other with respect, with zero tolerance for obscene, hateful, or racially derogatory language that creates an intimidating, hostile, or offensive environment. Participants have honored this in the past and we appreciate your support in continuing to do so.