## Agenda



Meeting:	Quarterly Trails Forum
Date:	Wednesday, October 9, 2024
Time:	10 a.m. to 12 p.m.
Place:	Hybrid Metro, 600 NE Grand Ave., Portland and Zoom

10:00 a.m.	Welcome (5 minutes) Ashton Simpson, Metro Council
10:05 a.m.	Introductions and announcements (30 minutes) All attendees
10:35 a.m.	Oregon Trails advocacy update (10 minutes) Stephanie Noll, Oregon Trails Coalition
10:45 a.m.	BIPOC Nature Network (10 minutes) Joy Chang and Matt Ruddy, BIPOC Trails Network
10:55 a.m.	Columbia Levee Connector (15 minutes) Sarah Iannarone, The Street Trust
11:10 a.m.	Wy'East Way Placemaking (15 minutes) Kristin Chiles, City of Gresham
11:25 a.m.	Ch'ak Ch'ak Trail (10 minutes) <i>Tom Bouillion, Port of Portland</i>
11:35 a.m.	Sandy Riverfront Park and Trail (10 minutes) Erika Palmer, City of Troutdale
11:45 a.m.	Regional Trails Major Investment Strategy (7 minutes) <i>Layne Wyse, Metro</i>
11:52 a.m.	Regional Transportation Demand Management Strategy (7 minutes) Noel Mickelberry, Metro
12:00 p.m.	Adjourn

## Next meeting

Wed., January 8th, 2025, 10 a.m. to 12 p.m. Hybrid -- Metro, 600 NE Grand Ave., Portland and Zoom

## **Statement of Inclusivity**

The Quarterly Trails Forum is an inclusive and welcoming space. Participants commit to treat each other with respect, with zero tolerance for obscene, hateful, or racially derogatory language that creates an intimidating, hostile, or offensive environment. Participants have honored this in the past and we appreciate your support in continuing to do so.